Om oss
 

Clarholt Consulting AB bildades våren 2020 av Therese Clarholt.
Målet var att skapa framgångsrika och välmående arbetsplatser genom bland annat förändringsledning, ledarskapscoaching samt konflikthantering.

Bakgrund

Hösten 2021 valde Therese att vidareutbilda sig och påbörjade utbildningen Agile Project Management på Changemaker Educations i Stockholm, här träffade hon Natalie.

 

Natalie från Halmstad i söder, och Therese från Skellefteå i norr. Två tjejer med olika utbildningar och arbetslivserfarenhet. Båda numera bosatta i Stockholm, hittade varandra och valde att jobba vidare med detta företag.

 

Tillsammans har vi hjälpts åt att forma företaget till vad det är idag, ett modernt utbildnings- och konsultbolag med inriktning på det digitala och hybrida rummet. Vi vill inspirera till fokus och kreativitet för att alla ska känna sig delaktiga.

Det ska kännas enkelt och självklart att välja kameran på.

Möt Våra Digitala Coacher

B9DB4142-7713-4C57-8533-6EECDCC2F2E3_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Therese Clarholt

  • Grey LinkedIn Icon
20211228_233230 (1)_edited_edited.jpg

Natalie Nilsson

  • Grey LinkedIn Icon

Therese älskar utmaningar, strategier, lösningar och projekt. De intressena har lett till studier i bland annat affärsengelska, BI, projektledning (agil och vattenfall) och motivation.

 

Dessutom har hon fått uppleva spännande projektarbeten i olika delar av världen.

Natalie har tidigare drivit café, varit office manager och pluggat programmering men valde att inrikta sig som IT-Projektledare och Agil Coach.

 

Hon är en väldigt ambitiös person som älskar nya utmaningar.