Om oss
 

Clarholt Consulting AB bildades våren 2020 av Therese Clarholt.
Målet var att skapa framgångsrika och välmående arbetsplatser genom bland annat förändringsledning, ledarskapscoaching samt konflikthantering.

Bakgrund

Hösten 2021 valde Therese att vidareutbilda sig och påbörjade utbildningen Agile Project Management på Changemaker Educations i Stockholm, här träffade hon Natalie.

 

Natalie från Halmstad i söder, och Therese från Skellefteå i norr. Två tjejer med olika utbildningar och arbetslivserfarenhet. Båda numera bosatta i Stockholm, hittade varandra och valde att jobba vidare med detta företag.

 

Tillsammans har vi hjälpts åt att forma företaget till vad det är idag, ett modernt utbildnings- och konsultbolag med inriktning på det digitala och hybrida rummet. Vi vill inspirera till fokus och kreativitet för att alla ska känna sig delaktiga.

Det ska kännas enkelt och självklart att välja kameran på.

Möt Våra Digitala Coacher

Therese Clarholt

Digital Coach

Therese älskar utmaningar, strategier, lösningar och projekt. De intressena har lett till studier i bland annat affärsengelska, BI, projektledning (agil och vattenfall) och motivation. Dessutom har hon fått uppleva spännande projektarbeten i olika delar av världen.
 

När Therese inte jobbar eller studerar så föredrar hon att äta och dricka gott, umgås mer vänner, ha kvalitetstid med sin hund eller resa mot nya äventyr. 

  • Linkedin Social Ikon
B9DB4142-7713-4C57-8533-6EECDCC2F2E3_edited_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Natalie Nilsson

Digital Coach

Natalie har tidigare drivit café, varit office manager och pluggat programmering men valde att inrikta sig som IT-Projektledare och Agil Coach.

Hon är en väldigt ambitiös person som älskar nya utmaningar. 
 

På fritiden gillar hon att träna crossfit, laga mat, baka och resa.

  • Linkedin Social Ikon
20211228_233230 (1)_edited_edited.jpg