Om oss
 

Clarholt Consulting AB bildades våren 2020 av Therese Clarholt med mål att skapa framgångsrika och välmående arbetsplatser som konsult inom marknadsföring och projektledning. Under första året hade företaget några uppdrag medan hon parallellt arbetade på ett annat företag med bland annat företagsutveckling ledarskapscoaching samt konflikthantering

Bakgrund

Hösten 2021 valde Therese att vidareutbilda sig och påbörjade utbildningen Agile Project Management på Changemaker Educations i Stockholm, här träffade hon Natalie. Två tjejer med olika utbildning och arbetslivserfarenhet från söder till norr som båda är bosatta i Stockholm hittade varandra och valde att jobba vidare med detta företag.

 

Tillsammans har vi hjälpts åt att forma företaget till vad det är idag, ett modernt konsultbolag med inriktning på det digitala rummet. Vi vill inspirera till fokus och kreativitet för att alla ska känna sig delaktiga i det digitala jobbmötet, både internt och externt.

Det ska kännas enkelt och självklart att välja kameran på.

Möt Våra Digitala Coacher

Therese Clarholt

VD & Communication Manager

Therese älskar utmaningar, strategier, lösningar och projekt. De intressena har lett till studier i bland annat affärsengelska, BI, projektledning (agil och vattenfall) och motivation. Dessutom har hon fått uppleva spännande projektarbeten i olika delar av världen.
 

När Therese inte jobbar eller studerar så föredrar hon att äta och dricka gott, umgås mer vänner, ha kvalitetstid med sin hund eller resa mot nya äventyr. 

  • Linkedin Social Ikon
Screenshot 2022-01-19 at 15.27_edited.jpg

Natalie Nilsson

Sales Manager & Tech Lead

Natalie har tidigare drivit café, varit office manager och pluggat programmering men valde att inrikta sig som IT-Projektledare och Agil Coach.

Hon är en väldigt ambitiös person som älskar nya utmaningar. 
 

På fritiden gillar hon att träna crossfit, laga mat, baka och resa.

  • Linkedin Social Ikon
20211228_233230 (1)_edited_edited.jpg